tugba

Zahmetli gibi gorunsede aslinda kolay bir tatli.Disardan yemek,tatli vs.yemegi cok sevmedigim icin kendin pisir kendi ye oluyor bizim evde.Gonul rahatligiyla ,mis gibi tereyagi kokusunu alarak yedigim tatliyi butun halde resimlemek zorundaydim,ins bir daha ki seferi bol resimli eklerim.

MALZEMELER:

SERBETI:

HAZIRLANISI:
PISIRILMESI:
Önceden ısıtılmış 200 C fırında 35-40 dk. pişirin. Pişirme esnasında dikkat edilecek husus; tatlıların altı ve üstü aynı renkte pişmesi gerekir. Tatlı piştikten sonra tepsi içindeki kalan yağ iyice süzülmelidir. Tatlı pişerken hazırlamış olduğunuz sıcak şerbeti tatlı fırından çıkınca kepçe ile tepsinin her tarafına gezdirerek dökün ve soğumaya bırakın.
Etiketler: edit post
0 Responses