tugba
MALZEMELER:
  • 200 gr. margarin veya 1,5 stick butter
  • 3 çorba kasigi pudra sekeri
  • 1 paket vanilya
  • 1 çorba kasigi kakao
  • 1 paket kabartma tozu
  • Alabildigi kadar un (ele yapismayacak sekilde olana kadar)
YAPILISI:

1- Yagi ve sekeri krem gibi olana kadar elle iyice karistirin.
2- Vanilyayi ekleyin.
3- Unu yavas yavas koyun. Ele yapismayacak kivamda bir hamur olacak.
4- Hamuru ikiye bölün. Bir kismini kakaoyu ekleyerek tekrar yogurun.
5- Kakaolu ve sade hamurdan findik büyüklügünde parçalar alarak minik toplar yapin. Iki hamuru renkler yanyana olacak sekilde yuvarlayin. Elinizde hafifçe bastirin.
6- 325 F ( 175 C) de pembelesmeden pisirin.
Etiketler: edit post
0 Responses