MALZEMELER:
1- Yagi ve sekeri krem gibi olana kadar elle iyice karistirin.
2- Vanilyayi ekleyin.
3- Unu yavas yavas koyun. Ele yapismayacak kivamda bir hamur olacak.
4- Hamuru ikiye bölün. Bir kismini kakaoyu ekleyerek tekrar yogurun.
5- Kakaolu ve sade hamurdan findik büyüklügünde parçalar alarak minik toplar yapin. Iki hamuru renkler yanyana olacak sekilde yuvarlayin. Elinizde hafifçe bastirin.
6- 325 F ( 175 C) de pembelesmeden pisirin.
- 200 gr. margarin veya 1,5 stick butter
- 3 çorba kasigi pudra sekeri
- 1 paket vanilya
- 1 çorba kasigi kakao
- 1 paket kabartma tozu
- Alabildigi kadar un (ele yapismayacak sekilde olana kadar)
1- Yagi ve sekeri krem gibi olana kadar elle iyice karistirin.
2- Vanilyayi ekleyin.
3- Unu yavas yavas koyun. Ele yapismayacak kivamda bir hamur olacak.
4- Hamuru ikiye bölün. Bir kismini kakaoyu ekleyerek tekrar yogurun.
5- Kakaolu ve sade hamurdan findik büyüklügünde parçalar alarak minik toplar yapin. Iki hamuru renkler yanyana olacak sekilde yuvarlayin. Elinizde hafifçe bastirin.
6- 325 F ( 175 C) de pembelesmeden pisirin.