tugba


MALZEMELER:
  • 3 buyuk boy patates
  • 2 sogan
  • 2 yesil biber
  • 4 domates (sulu olursa daha iyi olur)
  • 4-5 dis sarimsak
  • 1 yemek kasigi aci biber salcasi (tepeleme olmayacak)
  • 2 cay kasigi kekik
  • 1 cay kasigi karabiber
  • tuz(damak tadiniza gore)
  • siviyag
YAPILISI:

Butun sebzeleri kup kup dograyin.Karistirma kabina sogani alip once salca ,siviyag ve baharatlarla biraz ovduktan sonra diger sebzeleride ekleyip iyice harmanlayin.Elinizi azicik islatip karistirabilirsiniz.Hic su koymadan onceden 200 C (400 F) de isitilmis firinda arada karistirarak pisirin.Patatesler pisince yemegimiz hazirdir.Susuz yanmaz mi diye merak ediyorsaniz yanmiyor.
Etiketler: edit post
0 Responses